Стаховський: Джокович наближається до 21 титулу турнірів Grand Slam

Стаховський: Джокович наближається до 21 титулу турнірів Grand Slam

Ексклюзив
Укрінформ
У Великій Британії минуло три кола Вімблдона.

Екс-перша ракетка України Сергій Стаховський проаналізував 5 день Вімблдону ексклюзивно для Укрінформу.

«5 день Вімблдона не приніс достатньо великих заворушень. В чоловічій стороні Джокович рухається дуже впевнено і небезпечно наближається до 21 титулу Великих Шоломів. Дуже цікавий для мене персонаж це Ван Рейгховен. Голландець, який подолав вже три кола на Вімблдоні. Думаю, він дуже небезпечний, тому що зараз на ходу. Здивування для мене це британець Камерон Норрі, який теж пройшов три кола на траві і обіграв тенісиста, який на траві грає дуже і дуже непогано, Стіва Джонсона», - сказав Стаховський.

Він також підбив підсумок виступів українок в одиночному розряді Вімблдона. 

«В жіночій стороні Кірстен Фліпкенс закінчила свою кар'єру на Вімбдоні. Багато хто з вас її не знає, але вона в турі років 16 і грала дуже класно. На траві у неї був унікальний стиль гри. На жаль, українки завершили в одиночному розряді свої виступи. Це прикро, але теж дуже гідно. На Вімблдоні ми представлялися 4 дівчатами. Залишилися ще в парі сестри Кіченки - за них треба вболівати. Дуже здивувала мене Кеті Бултер, яка обіграла Плішкову. Британка дуже небезпечна на домашній арені. Буде цікаво, дивитимемося сьогодні», - розповів Стаховський.

Детально про 5 день змагання у Великій Британії читайте тут.

Спеціальний експерт Укрінформу Сергій Стаховський разом з нами аналізує найцікавіше з кожного ігрового для Вімблдона.

Читайте також: Кіченок виступить у шостий день Вімблдону, Костюк - травмувалася

Як повідомляв Укрінформ, в третьому колі українка Леся Цуренко поступилася німкені Юле Німаєр. Турнір триватиме до 11 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-