Стаховський - про поразку Ястремської: Не той результат, на який ми очікували

Стаховський - про поразку Ястремської: Не той результат, на який ми очікували

Ексклюзив
Укрінформ
Даяна поступилася в першому колі Вімблдона.

Сергій Стаховський проаналізував другий ігровий день Вімблдона ексклюзивно для Укрінформу.

«Марта Костюк в трьох сетах змогла перемогти британку Кеті Свон в напруженому матчу. Можливо, не найкращий виступ у свій день народження, але все ж таки перемога. А в тенісі все одно як - головне перемогти. Я дуже щасливий, що вона змогла це зробити. На жаль, Ястремська програла Богдан (2:6, 2:6). Упевнений, це не той результат, на який вона розраховувала, на який розраховували ми і на який вона готувалася. На жаль, це теніс й інколи такі речі трапляються», - сказав Стаховський.

Він переконаний, що позитивний тест на ковід Чілича - це вагома втрата.

«Було багато неочікуваних результатів у чоловічій стороні. По-перше, це позитивний тест на ковід Чиліча. Це людина, яка виграла два турніри до Вімблдона на траві. Він мав величезні шанси дійти до фіналу. Це втрата для Вімблдона, бо було б дуже цікаво подивитись. Даніель Еванс програв. Для мене це було достатньо великим неочікуваним результатом. Фелікс Оже Альяссім програв учора в першому колі Максимілліану Крессі. Дуже небезпечний, неприємний гравець, який подає дві перші подачі і йде все вперед. Трава йому підходить», - пояснив Стаховський.

Нагадаємо, екс-перша ракетка України Сергій Стаховський разом з Укрінформом аналізуватиме кожен ігровий день фінальної частини Вімблдона.

Детально другий ігровий день турніру в Британії читайте тут.

Читайте також: Сергій Стаховський, тенісист

Як повідомляв Укрінформ, до другого кола Вімблдона вийшли Марта Костюк, Ангеліна Калініна і Леся Цуренко. Змагання триватимуть до 11 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-