Футболісти української «молодіжки» придбали рації для бійців ЗСУ

Футболісти української «молодіжки» придбали рації для бійців ЗСУ

Укрінформ
Футболісти молодіжної збірної України з власної ініціативи зробили внесок у допомогу захисникам зі Збройних сил України.

Як повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), гравці придбали п'ять рацій для ЗСУ, і сьогодні в Києві у Будинку футболу півзахисник донецького «Шахтаря» й молодіжної збірної України Георгій Судаков передав їх для 98-го батальйону «Дніпро-Азов», передає Укрінформ.

«Ми з командою вирішили підтримати наших воїнів, які просто зараз знаходяться на передовій. Домовилися між собою та закупили рації. Ідея ця виникла не в когось одного - ми дійшли до неї всім колективом. Щодо рацій, то допомогли наші адміністратори, які дізналися, що зараз конче потрібно нашим воїнам. Вірю, що вони стануть у пригоді на фронті», - сказав Судаков.

Рації до місця призначення доставить волонтер із Дніпра Кирило Киряєв: «Ще з 2014 року ми спільно з Романом Зозулею допомагаємо представникам фанатського руху як «Дніпра», так і інших клубів, що воюють у лавах ЗСУ і ТРО. Щойно я отримав рації від гравців молодіжної збірної й поїду до Дніпра, де передам їх нашим фанатам, які перебувають у лавах 98-го батальйону «Дніпро-Азов».

Читайте також: Обстріл Києва, «Маріупольський щоденник» і мурал з Патроном

Як повідомлялося, молодіжна збірна України провела матчі відбору Євро-2023 (U-21), за підсумками яких пробилася до плей-офф. Путівку на чемпіонат Європи «синьо-жовті» розіграють 19-27 вересня у двоматчевому протистоянні зі Словаччиною.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-