Шевченко не планує відновлювати тренерську кар’єру, допоки триває війна — журналіст

Шевченко не планує відновлювати тренерську кар’єру, допоки триває війна — журналіст

Укрінформ
Колишній тренер національної збірної команди з футболу сконцентрований на допомозі Україні в умовах російського повномасштабного вторгнення.

Андрій Шевченко не планує відновлювати тренерську кар’єру, допоки триває війна в Україні, повідомляє журналіст Микола Васильков для FanDay, передає Укрінформ.

За його словами, Шевченко зараз повністю сконцентрований на допомозі українському народу в умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну.

«Я з ним розмовляв і наскільки зрозумів, допоки триває війна, він взагалі не планує відновлювати кар’єру тренера. Принаймні поки йдуть активні бойові дії», – зазначив Васильков.

Журналіст пояснив це тим, що Шевченко хоче зібрати якомого більше коштів на допомогу Україні.

«Він говорить, що всі зусилля кине на те, щоб використати своє ім’я та вплив, аби допомогти Україні та залучити якнайбільше коштів. Також він запустив спільно з 1+1 проєкт «Спортивний фронт», головна ціль якого – бойкот спортсменів-росіян, які висловилися за війну або не озвучили свою позицію, і всебічна підтримка українського спорту», - пояснив Васильков.

Як повідомлялося, у травні Шевченко став обличчям президентського фонду UNITED24 і як посол представляє інтереси України по всьому світу.

Читайте також: Через платформу United24 на підтримку України надійшло вже понад $54,7 мільйона

Як повідомляв Укрінформ, у 2016-21 роках Шевченко тренував збірну Україну, яка під його керівництвом вийшла до чвертьфіналу Євро-2020. Минулої осені легенда українського футболу очолив «Дженоа», проте був звільнений після двох місяців роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-