ФБУ закликала ФІБА надати «Будівельнику» місце у групі Ліги чемпіонів

ФБУ закликала ФІБА надати «Будівельнику» місце у групі Ліги чемпіонів

Укрінформ
Президент Федерації баскетболу України (ФБУ) Михайло Бродський звернувся до СЕО (головного виконавчого директора) Ліги чемпіонів ФІБА Патріка Комміноса з проханням надати найтитулованішому клубу України «Будівельнику» місце в груповому раунді турніру у сезоні-2022/23.

Бродський зазначив, що в Україні нинішнеього сезону не буде можливості для проведення повноцінного чемпіонату, передає Укрінформ. 

«В Україні продовжується війна, і ми не знаємо, коли вона закінчиться. Але для нас вже зрозуміло, що в Україні не буде можливості для проведення повноцінного чемпіонату нинішнього сезоні. На щастя, є клуби, які готові грати, і важливість їхньої присутності у міжнародних змаганнях - неоціненна. Український баскетбол має жити», - сказав Михайло Бродський.

Президент федерації зазначив, що керівництво київського клубу готове розпочати підготовку до наступного сезону та формуванню складу команди.

Читайте також: Айнарс Багатскіс: Михайлюк та Лень хочуть грати за збірну і, гадаю, скоро будуть у нас

«На сьогодні один з флагманів України столичний «Будівельник» має можливість і готовий взяти участь у головному турнірі Європи - Лізі чемпіонів. Керівництво клубу підбирає зал в Європі і готове формувати склад для участі в Лізі чемпіонів на відповідному рівні», - зазначив президент ФБУ. 

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-