Ротань: У відборі Євро могли досягти більшого, але у цілому зіграли добре

Ротань: У відборі Євро могли досягти більшого, але у цілому зіграли добре

Укрінформ
Після матчу відбору Євро-2023 (U21) з Вірменією (2:0) головний тренер футболістів молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував результати кваліфікації. 

Наставник зазначив, що його команда у груповому турнірі мгла розраховувати на більше, ніж друге місце, передає Укрінформ.

«Настрій хлопців у матчі, який, по суті, нічого не вирішував, мені сподобався. Мотивація була на хорошому рівні. Ми попросили команду зіграти для наших воїнів, які борються за нашу незалежність. Те, про що ми домовилися перед поєдинком, футболісти виконали. Так, були деякі помилки, але над їхнім усуненням працюватимемо. У груповому турнірі ми могли розраховувати на більше, але задоволені й таким результатом. Попереду в нас плей-офф за право потрапляння на чемпіонат Європи. Тому відразу після гри з Вірменією розпочинаємо готуватися до цих поєдинків і чекати на 21 червня, коли відбудеться жеребкування стикових поєдинків», - сказав Ротань.

Читайте також: Молодіжна збірна України переграла Вірменію у кваліфікації Євро-2023

Підсумкове турнірне становище у відбірковій групі H молодіжного Євро-2023 (U21): Франція - 26 очок, Україна - 23, Сербія - 12, Фарерські острови - 10, Північна Македонія - 9, Вірменія - 3.

Фінальний турнір молодіжного Євро-2023 з 9 червня по 2 липня прийматимуть Грузія та Румунія.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-