Павелко: Разом з Зеленським вирішили в серпні відновити УПЛ

Павелко: Разом з Зеленським вирішили в серпні відновити УПЛ

Укрінформ
Окрім чемпіонату України відновлять першу та другу ліги і жіночий чемпіонат.

Президент УАФ Андрій Павелко повідомив для The Associated Press, що в серпні відновляться всі футбольні чемпіонати України, передає Укрінформ.

«Ми разом із президентом прийняли рішення, що в серпні відновимо чемпіонат України. В Україні ми будемо грати на всіх рівнях: УПЛ, перша ліга, друга ліга, жіночий чемпіонат. На всіх рівнях ми розпочнемо у серпні. Рішення прийнято спільно з президентом України»,  - йдеться в повідомленні.

Президент УАФ також розповів, що розмовляв з президентами УЄФА і ФІФА щодо можливого відновлення футбольних змагань в Україні.

«Я повідомив Чеферіну та Інфантіно, що ми відновимо чемпіонати під час воєнного стану в Україні, під бомбами. Ми розраховуємо на їхню підтримку. Ми обговорюємо деталі. Ми обговоримо з нашою військовою радою та урядом, як це безпечно все організувати», – сказав Павелко.

Читайте також: Павелко зустрівся з президентом та генеральним секретарем ФІФА

Як повідомляв Укрінформ, чемпіонат України з футболу не продовжився після зимової паузи через повномасштабне вторгнення рф. Розіграш УПЛ 2021/22 зупинили без визначення переможця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-