Єзерський: У матчі з футболістами Норвегії спрацював наш план на гру

Єзерський: У матчі з футболістами Норвегії спрацював наш план на гру

Укрінформ
Після стартового матчу юнацької збірної України проти команди Норвегії (3:2) в еліт-раунді відбору Євро-2022 (U19) головний тренер «синьо-жовтих» Володимир Єзерський прокоментував дії своїх футболістів.

Він, зокрема, аважає, що перемогу над норвежцями було досягнуто за рахунок правильного плану на гру, передає Укрінформ. «Цю перемогу, безумовно, наша збірна присвячує всім українським воїнам, які борються з російськими окупантами за нашу свободу, - сказав Єзерський. - Те, що ми очікували від збірної Норвегії, справдилося. Для нас це була складна гра. Мої підопічні відчули на собі брак ігрової практики. Тому дуже важливо, що спрацював наш план на поєдинок. Хлопцям вдалося витримати ритм. Але бачили б ви, якими виснаженими були наші футболісти після матчу. Нині для нас головне - якнайшвидше відновитися до поєдинку проти сербів, оскільки ми маємо обмежений кадровий потенціал. Удод, Хромей та Шостак, які зазнали травм ще до першої гри, відновитися не зможуть», - розповів Єзерський.

В еліт-раунді відбору Євро-2022, що проходить у Нідердандах, українці у групі 6 також жустрінуться з командою Сербії та збірною господарів поля. 

Читайте також: Єзерський: збірна України U19 хоче гідно зіграти в елітраунді відбору Євро

Становище команд після першого туру: Україна - 3 очки, Сербія - 3, Норвегія - 0, Нідерланди - 0.

Фінальний турнір  футбольного Євро-2022 (U19) пройде з 18 червня до 1 липня у Словаччині.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-