Єзерський: збірна України U19 хоче гідно зіграти в елітраунді відбору Євро

Єзерський: збірна України U19 хоче гідно зіграти в елітраунді відбору Євро

Укрінформ
1 червня юнацька збірна України (футболісти не старші 2003 року народження) візьме старт в елітному раунді кваліфікації Євро-2022 (U19). 

Під час підготовки до цих змагань на базі національної збірної Нідерландів у місті Зейст головний тренер «синьо-жовтих» Володимир Єзерський розповів про підготовку до важливих поєдинків, передає Укрінформ.

«Тренерський штаб робить усе можливе, щоб до початку турніру привести команду до спільного знаменника. У нас дуже сильна група. У мене достатньо інформації про опонентів, які після кваліфікаційного раунду, що відбувся в жовтні минулого року, зібралися вже вчетверте. А у збірної України, знову ж таки, з усім відомих причин, пауза була, по суті, у сім місяців. Фаворитом квартету я вважаю команду Норвегії. У неї дев'ять футболістів, які мають постійну ігрову практику в колективах вищих дивізіонів Норвегії та Данії, а ще шість гравців виступають в Англіі в командах U23. Серби мають 12 футболістів, які виступають у своєму чемпіонаті. І всі чудово знають нідерландську школу футболу. Ця команда - господарка змагань. Все ж збірна України намагатиметься виступити гідно та порадувати своїх земляків», - сказав тренер.

Читайте також: Збірна України U19 з першого місця вийшла до елітраунду відбору Євро

Як повідомляв Укрінформ, в елітраунді відбору Євро-2022 українці у групі 6 зустрінуться з командами Нідерландів, Норвегії та Сербії.

Фінальний турнір пройде з 18 червня до 1 липня у Словаччині.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-