Артем Довбик: Знав що будуть моменти, один з них я реалізував

Артем Довбик: Знав що будуть моменти, один з них я реалізував

Укрінформ
Форвард збірної України Артем Довбик прокоментував перемогу у Глазго над Шотландією (3:1) у півфіналі плей-офф відбору чемпіонату світу-2022.

Виходячи на заміну, нападник знав, що у нього обов'язково виникнуть гольові моменти, передає Укрінформ.

«Цей стадіон для мене, виходить, фартовий. Радий, що знову зміг забити на цій арені У мене був певний флешбек після Євро. Раді, що зуміли здобути перемогу. Я відчував, як треба допомагати команді після виходу на заміну. Знав, що Шотландія буде навантажувати наших захисників, і я мав допомагати команді знайти моменти. Знав, що у мене будуть моменти. Коли перша нагода була, я незграбно діяв. Але я знав, що буде ще один момент, і треба його реалізувати, що й сталось. Тренер сказав, що ми зробили тільки 50 відсотків справи. Наступний матч попереду», - заявив Довбик.

Довбик забивав на «Гемпден Парк» у Глазго в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції (2:1). 

Читайте також: Україна обіграла Шотландію і вийшла у фінал плей-оф ЧС-2022 з футболу

У фіналі плей-офф відбору ЧС-2022 українці зіграють з Вельсом. Поєдинок відбудеться 5 червня на стадіоні «Кардіфф Сіті» валлійської столиці і розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 99-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-