Андрій Шевченко: Футбольний матч у Шотландії - це надія України

Андрій Шевченко: Футбольний матч у Шотландії - це надія України

Укрінформ
Ексголовний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував матч нашої національної команди з Шотландією, який розпочнеться сьогодні о 21.45 на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго.

Володар «Золотого м'яча»-2004 підкреслив, що цей поєдинок є дуже важлиим для України, передає Укрінформ. 

«Матч у Шотландії - це надія країни. Поїздка на чемпіонат світу нині дуже важлива для України. Мотивація неймовірна. Варто відкласти результат і зосередитися на грі. Нам потрібно грати для вболівальників, для всієї України, для тих, хто вдома, для тих, хто захищає країну, для тих, хто залишив країну. Знаю, що стадіон буде переповнений. Шотландці та українці уболіватимуть за свої збірні. Я вірю, що ми можемо перемогти, а потім обіграти Вельс і вийти на чемпіонат світу. Гравці знають, що їм треба робити. Немає потреби впливати на футболістів, щось їм говорити. Вони досвідчені гравці і прекрасно все розуміють», - сказав Шевченко.

Читайте також: Матч Шотландія - Україна розсудять голландці

На території України півфінальный матч плей-офф кваліфікації ЧС-2022 транслюватиме канал «Україна» в ефірі телеканалу "Індиго TV", а також «Футбол 1»,  платформа oll.tv та YouTube-канал Української асоціації футболу. 

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 98-й день.

Фото: en.uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-