Зінченко: наша мрія поїхати на чемпіонат світу та подарувати ці емоції українцям

Зінченко: наша мрія поїхати на чемпіонат світу та подарувати ці емоції українцям

Укрінформ
«Можна багато говорити, але ми повинні зробити це на полі. Ми намагатимемося зробити українців щасливими».

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко розповів про готовність та мету команди на матч відбору ЧС-2022 проти Шотландії, передає Укрінформ.

«Перш за все я хотів би подякувати Федерації футболу Шотландії, збірній Шотландії, всім тренерам та гравцям за підтримку та допомогу, яку вони надали українському народу. Я розмовляв з декількома гравцями шотландської збірної, дуже дякую їм за підтримку.

Щодо настрою, то він бойовий. Кожен гравець розуміє ситуацію, яка відбувається в нашій країні. Хочу запевнити всіх, що завтра кожен гравець буде віддавати себе не на 100%, а на всі 200.

Читайте також: Шотландія – Україна: 4 аргументи на нашу користь

Шотландські фанати співатимуть гімн України? Сприймаю цю ідею дуже добре. Дякую всій Шотландії за підтримку. Ми повинні бути разом в цій ситуації, повинні перемогти російську агресію та зупинити цю війну.

Які у мене відчуття від початку російської агресії? Це неможливо передати словами. Якщо ви запитаєте будь-якого українця, відповідь буде такою ж. Ми всі разом мусимо подолати це зло, тому що сьогодні ця агресія проти України, а завтра буде проти когось іншого. Не можна залишати це просто так. Мій емоційний стан надзвичайно підвищений. Це те, про що думає вся Україна.

У кожного з українців є головна мрія – зупинити війну. Я розмовляв з багатьма людьми з різних країн. Я розмовляв з українськими дітьми, вони нічого не розуміють, але кажуть одне: «Я мрію про те, щоб війна закінчилася».

Читайте також: У наших хлопців вистачає характеру, щоб перемогти Шотландію – Кучер

Але якщо говорити про футбол, то у нас теж є своя мрія – поїхати на чемпіонат світу та подарувати ці емоції українцям в цей непростий час. Тому що вони цього заслуговують.

Не у багатьох українців буде можливість відвідати завтрашній матч, але ми відчуємо їхню підтримку. Можна багато говорити, але ми повинні зробити це на полі. Ми намагатимемося зробити українців щасливими», – сказав Зінченко.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 97-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-