У наших хлопців вистачає характеру, щоб перемогти Шотландію – Кучер

У наших хлопців вистачає характеру, щоб перемогти Шотландію – Кучер

Ексклюзив
Укрінформ
На думку наставника «Металіста», багато залежатиме від гри наших легіонерів.

Головний тренер харківського «Металіста» Олександр Кучер пояснив в коментарі Укрінформу за рахунок чого українці зможуть перемогти Шотландію в матчі відбору на ЧС-2022.

«Думаю, Україні вдасться перемогти. Звісно, шкода, що хлопці не грали стабільно, що не було продовження чемпіонату в Україні через війну. Попри це є легіонери з ігровою практикою, зокрема Зінченко й Малиновський.

Читайте також: Шотландія – Україна: 4 аргументи на нашу користь

У наших хлопців вистачає характеру, вони розуміють, що це за матч і докладуть максимум зусиль задля перемоги», - пояснив Кучер.

Нагадаємо, Олександр Кучер забив м’яч у ворота Шотландії в матчі відбіркового турніру Євро-2008. Тоді у жовтні 2006-го в Києві наша збірна перемогла 2:0.

Читайте також: Збірна України вилетіла до Глазго на матч ЧС-2022 проти Шотландії

Щодо наступного чемпіонату УПЛ, куди «Металіст» піднявся з Першої ліги, то Кучер назвав дату, коли команда відновить тренування: «Ми чекаємо на повернення чемпіонату. У хлопців зараз відпустка. Числа 14-15 червня ми зберемося і готуватимемося до відновлення чемпіонату, якщо він буде. Ми всі хочемо грати у футбол».

Як повідомляв Укрінформ, в середу, 1 червня, збірна України зіграє проти Шотландії в плей-офф відбору на чемпіонат світу. Початок матчу - о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-