Мінспорту дозволило проведення спортивних змагань в окремих місцевостях України

Мінспорту дозволило проведення спортивних змагань в окремих місцевостях України

Укрінформ
Також дозволено проведення навчально-тренувальних зборів національних збірних команд України серед спортсменів різних вікових груп.

Міністерство молоді та спорту України дозволило проведення спортивних змагань без присутності глядачів в окремих місцевостях, передає Укрінформ.

Текст наказу на своїй сторінці у фейсбуці опублікував олімпійський чемпіон та народний депутат Жан Беленюк.

Читайте також: Продивус має піти у відставку з посади віце-президента IBA – Гутцайт

«Дозволено організацію проведення в окремих місцевостях України всеукраїнських спортивних змагань без присутності глядачів Про це зазначається у Наказі Міністерства молоді та спорту України №1587 від 28 травня 2022 року.

Відповідно до Наказу Міністерства, з метою створення на території Україні оптимальних умов для якісної підготовки спортсменів національних збірних команд України з видів спорту для участі у головних міжнародних спортивних змаганнях, дозволено організацію проведення в окремих місцевостях України з дотриманням умов безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан всеукраїнських спортивних змагань, передбачених Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2022 рік, серед дорослих спортсменів та спортсменів найближчої до дорослих вікової групи, у тому числі спортсменів з видів спорту осіб з інвалідністю, без присутності глядачів.

Читайте також: Гутцайт: російські війська вже завдали спортивній інфраструктурі збитків на $110 мільйонів

Також дозволено проведення навчально-тренувальних зборів національних збірних команд України серед спортсменів різних вікових груп, у тому числі спортсменів з видів спорту осіб з інвалідністю, без залучення спортсменів віком до 16 років, які до місця проведення заходу згідно з вимогами законодавства потребують супроводження дорослою особою», – йдеться у тексті наказу.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 97-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-