Parimatch Foundation придбав машину швидкої допомоги для Миколаївської області

Parimatch Foundation придбав машину швидкої допомоги для Миколаївської області

Відео
Укрінформ
Під час війни Parimatch Foundation запустив нову програму «Допомога Україні» в рамках якої об’єднав зусилля та партнерів у сферах медичної, психологічної, соціальної та гуманітарної підтримки.

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation відгукнувся на запит ГО «Ініціативне Покоління» та придбав машину швидкої допомоги, яка найближчим часом буде направлена в Миколаївську область для порятунку життя людей. Карета швидкої підходить для транспортування тяжкохворих та поранених та оснащена всім необхідним, щоб фахівці могли надавати невідкладну допомогу безпосередньо в машині.

Зауважимо, що допомога медичній сфері надається в рамках проекту 𝗨𝗸𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲 𝗛𝗼𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘀 𝗔𝗽𝗽𝗲𝗮𝗹, який реалізовує міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation спільно з фондом WeHelpUkrainians та відомими британськими лікарями. Ця ініціатива має на меті підтримку лікарень та медичних фахівців в Україні та збирає кошти на необхідне медичне обладнання.

Читайте також: Parimatch Foundation надав медичну допомогу Харківському обласному центру служби крові

Об’єднавши зусилля Parimatch Foundation та ГО «Ініціативне Покоління» продовжують допомагати цивільному населенню та роблять все можливе, аби покращити умови життя тих, хто постраждав від воєнної агресії росії. З початку війни ГО «Ініціативне покоління» також перенаправила свою діяльність на надання гуманітарної допомоги, зокрема, лікарням та пологовим будинкам. Крім авто придбаного Parimatch Foundation, що буде направлено в Миколаївську область, організації також вдалося передати швидку на баланс в Сосницю, Чернігівської області. Наразі організація має ще пʼять запитів на купівлю карет швидкої допомоги.

Нагадаємо, що під час війни Parimatch Foundation запустив нову програму «Допомога Україні» в рамках якої об’єднав зусилля та партнерів у сферах медичної, психологічної, соціальної та гуманітарної підтримки. Разом з медичними експертами та турботливими партнерами з всього світу запущено збір коштів в рамках ініціативи Ukraine Hospitals Appeal. На меті зібрати кошти та підтримати місцеві лікарні, щоб рятувати життя українських дітей. Загальна мета – зібрати 1 мільйон євро. Збір коштів та детальніша інформація про проект доступна за посиланням: ukrainehospitalsappeal.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-