Нам вдалося евакуювати арбітриню Петрову, яку тримали у в’язниці в Новій Каховці – Павелко

Нам вдалося евакуювати арбітриню Петрову, яку тримали у в’язниці в Новій Каховці – Павелко

Укрінформ
«З початку тимчасової окупації Херсонщини рашистами, Іра щодня виходила на акції протесту проти окупантів».

Президент УАФ Андрій Павелко розповів про евакуацію футбольної арбітрині Ірини Петрової, яку окупанти пару тижнів тому примусово тримали у відділенні поліції Нової Каховки, передає Укрінформ.

«За долю арбітрині Ірини Петрової, яку окупанти в Новій Каховці тримали у в’язниці, хвилювалась вся футбольна Україна. На щастя, після всього пережитого нею, нам вдалося успішно евакуювати Ірину і зараз вона в безпеці, у Києві.

Читайте також: Павелко: Є скорочений варіант чемпіонату УПЛ - з березня за три місяці

Під час нашої зустрічі в Будинку футболу особисто висловив своє захоплення її патріотизмом і хоробрістю. З початку тимчасової окупації Херсонщини рашистами, Іра разом з багатьма мешканцями рідного міста щодня виходила на акції протесту проти окупантів і навідріз відмовилась працювати на матчі, який організували російські фашисти. За це її запроторили до в’язниці і погрожували тривалим позбавленням волі. Але не зламали! Ірина — символ свободи і нескореності України», – написав Павелко у своєму Фейсбуці.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 90-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-