Петраков прокоментував перемогу над «Емполі»

Петраков прокоментував перемогу над «Емполі»

Укрінформ
«Я гнав їх уперед, багато хто ледве переставляв ноги. Але я подякував їм за те, що дотягли до завершення, вони молодці».

Головний тренер збірної України Олександр Петраков підбив підсумки товариського матчу з «Емполі» (3:1) і прокоментував травму захисника Дениса Попова, передає Укрінформ.

«Було тяжко, коли тільки зібралися. Я дякую хлопцям за те, що вони мене слухають і виконують усе, що я їм говорю. Їм дуже тяжко. Сьогодні на краю поля я разом із ними практично грав, намагався, щоб вони фізично підтягнулися. Я гнав їх уперед, багато хто ледве переставляв ноги. Але я подякував їм за те, що дотягли до завершення, вони молодці. Нам потрібні контрольні матчі. Проблема в тому, що ми зовсім не грали спаринги.

Читайте також: Футболісти збірної України обіграли «Емполі» у контрольному матчі

Травма Попова? У нього проблема з ахіловим сухожиллям, дивитися потрібно десь два дні. Лікар сказав, що сухожилля ціле, але треба зробити МРТ, і щоб Денис відпочив кілька днів. Я відпущу його додому до дружини. Вдома Попов зробить МРТ, потім вирішуватимемо.

Яремчук провів останній матч 13 травня, одразу вилетів до збірної, не просив вихідних. Ми з Романом працюємо, він залишається на 15-20 хвилин після тренувань, щоби працювати над реалізацією. З ним усе гаразд, сьогодні у нього були моменти. Дай Боже, у Глазго він заб'є стільки, скільки треба. Щодо Пихальонка, то не треба його перехвалювати. Це товариська гра. Хлопець молодий, хай грає, я радий за нього.

Ви бачите, що хлопці мають дуже великі навантаження. Травми отримали Попов, Булеца, Гуцуляк. Я розмовляв із президентом УАФ, сказав йому, що хочу провести п'ять спарингів. Також попросив взяти з собою 27 гравців у Глазго та на наступні поєдинки», - розповів Петраков.

Читайте також: Останні спаринги перед Шотландією збірна України зіграє у Брюсселі - ЗМІ

Сьогодні 18 травня збірна України проведе третій товариський матч проти хорватської «Рієки». Початок – о 19:00 за київським часом.

Збірна України продовжує підготовку до матчу проти Шотландії у плей-офф кваліфікації чемпіонату світу 1 червня. Переможець пари у фіналі відбору зіграє із Вельсом.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 84-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-