Футболісти збірної України обіграли «Емполі» у контрольному матчі

Футболісти збірної України обіграли «Емполі» у контрольному матчі

Укрінформ
Збірна України з футболу провела другий поєдинок у 2022 році, готуючись до плей-офф відбору XXII чемпіонату світу та зустрічей у Лізі націй УЄФА.

Підопічні Олександра Петракова у неофіційному товариському матчі завдали поразки італійському клубу Серії А «Емполі» - 3:1, передає Укрінформ.

Авторами голів на арені «Карло Кастеллані» стали Роман Яремчук (26-а хвилина), Олександр Караваєв (46) та Олександр Піхальонок (53) - у складі «синьо-жовтих»; Андреа Ла Мантіа (45) - у господарів.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Шотландія - Україна

Нагадаємо, півфінальний стиковий матч кваліфікації чемпіонату світу збірних Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго. Фінал плей-офф за путівку у Катар-2022 між переможцем цього поєдинку та Вельсом у Кардіффі відбудеться 5 червня.

Відзначимо, що березневу відбіркову гру «синьо-жовтих» із шотландцями ФІФА та УЄФА перенесли через військове вторгнення росії в Україну.

Читайте також: Гімн України на матчі футбольної збірної з «Емполі» виконає Наталка Карпа

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, знищують інфраструктуру, катують і вбивають мирне населення.

Фото: twitter.com/empolicalcio.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-