Луческу: Якщо проводити матчі ЛЧ у Києві не вийде, гратимемо у Польщі

Луческу: Якщо проводити матчі ЛЧ у Києві не вийде, гратимемо у Польщі

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського «Динамо» Мірча Луческу заявив про бажання проводити домашні матчі своєї команди у Лізі чемпіонів на території Польщі, якщо до початку єврокубкової кампанії війна в Україні не закінчиться.

Все ж таки, як зазначив тренер, краще було б грати ці поєдинки у Києві, передає Укрінформ. «Одразу після благодійного матчу з «Легією» я сказав президенту «Динамо» Ігорю Суркісу, що було б добре зіграти наші єврокубкові матчі тут, у Польщі. Тут чудова футбольна атмосфера, а головне, у Польщі нины багато українців. Упевнений, що українські уболівальників прийшли б на такі матчі, і ми б почували себе як удома. Це було б дуже важливим як для «Динамо», так і для України.

У якому саме польському місті ми можемо проводити свої єврокубкові матчі? У Польщі багато чудових стадіонів - це велика країна. Упевнений, що тут зможуть грати свої єврокубкові матчі і «Динамо», і «Шахтар». Але найкраще було б грати у Києві. Крім того, я запропонував президенту клубу, аби ми розпочали підготовку до сезону саме у Києві. Щоб показати, що ми не боїмося. Але якщо матчі проводити там буде неможливо, ми хочемо грати у Польщі. І кваліфікаційні поєдинки, і груповий етап, якщо вдасться вийти туди», - сказав Луческу.

Читайте також: Луческу залишається в «Динамо» - ЗМІ

Нагадаємо, свій шлях у Лізі чемпіонів наступного сезону «Динамо» розпочне з 2-го кваліфікаційного раунду. Перші матчі цієї стадії відбудуться 19-го та 20 липня.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 81-й день.

Фото: dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-