Збірна України з FIFA візьме участь у турнірі задля підтримки ЗСУ

Збірна України з FIFA візьме участь у турнірі задля підтримки ЗСУ

Укрінформ
12 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA зіграє в товариському турнірі Destination Denmark eCup.

Метою участі в цих змаганнях є підготовка команди до матчів основного раунду кваліфікації чемпіонату світу FIFAe Nations Cup 2022, а також підтримка ініціативи Президента України Володимира Зеленського United24, передає Укрінформ.

Ініціатива реалізується для збору коштів задля допомоги захисникам України, посилення гуманітарної допомоги та відновлення країни після масштабних руйнувань унаслідок російського воєнного вторгнення.

Українська команда у складі Андрія CIG_ST92 Шакалова, Ярослава ECF_BlackStar98 Гурмака та Олексія ForlanFS Мерсера зіграє кіберфутбольні поєдинки зі збірними Литви, Польщі, Чехії, Люксембургу та Фінляндії.

«Синьо-жовті» проведуть по дві гри з кожним суперником у режимі «2 на 2» симулятора FIFA 22 на платформі PlayStation 5. За перемогу у грі нараховуватимуться 3 очки, за нічию - 1 очко. Після матчів групової стадії відбудуться ігрові серії задля визначення фінальних позицій у турнірі.

19 травня збірна України з FIFA стартує в основному відбірковому раунді кіберфутбольного чемпіонату світу. За вихід на FIFAe Nations Cup 2022 українські кіберспортсмени змагатимуться зі збірними Португалії, Фінляндії, Іспанії, Швейцарії, Північної Ірландії, Сербії та Австрії.

Читайте також: Збірна Украиїни з кіберфутболу зіграє в основному раунді відбору ЧС-2022

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 78-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-