Збірна Украиїни з кіберфутболу зіграє в основному раунді відбору ЧС-2022

Збірна Украиїни з кіберфутболу зіграє в основному раунді відбору ЧС-2022

Укрінформ
Збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA візьме участь в основному раунді кваліфікації чемпіонату світу з електронного футболу FIFAe Nations Cup 2022.

Починаючи з грудня 2021 року українські кіберфутболісти виступали в першому раунді відбору (плей-ін) FIFAe Nations Cup 2022, проте через широкомасштабну воєнну агресію росії проти України були змушені припинити участь у змаганнях, передає Укрінформ. 

16 травня стартує основний відбірний раунд кіберфутбольного чемпіонату світу, і нинішнього тижня збірна України дізналася суперників на цій стадії змагань. «Синьо-жовті» протистоятимуть збірним Португалії, Фінляндії, Іспанії, Швейцарії, Північної Ірландії, Сербії та Австрії.

Зважаючи на те, що запланований на квітень турнір Ukrainian eCup 2022, який мав стати відбірковим до лав нової національної збірної з FIFA, не відбувся, склад команди залишається незмінним: гравці Андрій CIG_STEPOVER Шакалов, Ярослав ECF_BlackStar98 Гурмак та Олексій ForlanFS Мерсер, а також менеджер Олег Шустенко.

Читайте також: Збірна України з кіберфутболу вийшла до 1/4 фіналу eEuro 2021

Ігрові серії відбудуться 19-21 травня. Формат матчів - «2 vs 2». Розклад матчів буде оголошений пізніше.

Чемпіонат світу з FIFA, де змагатимуться 24 найкращі кіберфутбольні колективи, проходитиме 27-30 липня в Данії. Призовий фонд змагань - $ 400 тис.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-