Леброн Джеймс заробив найбільше зі спортсменів за минулий рік

Леброн Джеймс заробив найбільше зі спортсменів за минулий рік

Укрінформ
Лідер за спортивними доходами – Сауль Альварес, який заробив на ринзі 84 мільйони доларів.

Баскетболіст «Лос-Анджелес Лейкерс» Леброн Джеймс став найоплачуванішим спортсменом світу. За минулі 12 місяців американець заробив 127 мільйонів доларів – це найбільший показник за його 20-річну кар'єру, передає Укрінформ.

Крім зарплати та призових в «Лейкерс», Леброн отримує дохід від різних спонсорських угод. При цьому, сума неспортивних доходів Джеймса сягнула 90 мільйонів доларів.

Читайте також: Леброн Джеймс – кращий гравець фіналу НБА

Окрім Джеймса, до п'ятірки найбільш високооплачуваних спортсменів світу очікувано потрапили форвард «ПСЖ» Ліонель Мессі (122 мільйони доларів), нападник «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду (115 мільйонів), ще один гравець паризького клубу Неймар (103 мільйони) і мексиканський боксер Сауль Альварес (89 мільйонів).

До топ-10 також увійшли гравці з НБА – Стефен Каррі (86,2 мільйона) та Кевін Дюрант (85,9 мільйона). Найбільш високооплачуваним із тенісистів залишається легендарний Роджер Федерер (85,7 мільйона), який посідає восьме місце у рейтингу.

Читайте також: Фонд Роджера Федерера пожертвує півмільйона доларів українським дітям

Цікаво, що серед жінок лідером знову стала Наомі Осака, яка за минулий рік заробила 53,2 мільйони доларів і посіла підсумкове 20 місце.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 77-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-