«Боруссія» грає по тій же схемі, що і шотландці – Петраков

«Боруссія» грає по тій же схемі, що і шотландці – Петраков

Укрінформ
«Завтра всі будуть грати, обмежень немає. У нас є 17 польових гравців. Не може ще грати Циганков».

Головний тренер збірної України Олександр Петраков поділився очікуваннями від майбутнього товариського матчу проти «Боруссії» з Мьонхенгладбаха, передає Укрінформ.

«Боруссія» схожа схемою, вони грають 3-5-2, десь переходять на 4-3-3. Також так грає збірна Шотландії. Було б добре, якби ще приїхали легіонери наші, основні гравці. Зіграємося, хлопці все розуміють. Ми їм розказуємо, як грати, у нас є час. «Боруссія» – дуже хороший суперник і грають по тій же схемі, що і шотландці.

Читайте також: Де дивитися матч Україна – «Боруссія» Мьонхенгладбах

Мені подобається, що всі віддаються на тренуваннях. Ніхто не скиглить, нічого не говорить. А говорити в якій вони формі... все йде нормально.

Тільки вчора розмовляв з Ярмоленком, трохи посміялися. Іноді треба і сміятися, бо дах рве. Все добре, Андрій їде 23 травня у збірну. Спитав у нього, чи потрібні будуть вихідні, він сказав, що ні, зразу приїде з Миколенком. Зінченку сьогодні подзвоню. Я зі всіма хлопцями розмовляю, кожного тижня. Багато теж не треба, а то приїдуть і скажуть: «Васильовичу, ти не даси нам заскучати». У хлопців все добре йде, головне, щоб було без травм. 12 травня ми вишлемо остаточні виклики легіонерам.

Завтра всі будуть грати, обмежень немає. У нас є 17 польових гравців. Не може ще грати Циганков. Гуцуляк поїде додому, у нього травма, випав на два тижні. Віктор Корнієнко теж отримав травму і не приїхав у збірну. Сергій Кривцов не грав півроку, тільки почав відновлення», - сказав Петраков.

Читайте також: Збірна України з футболу представила форму для товариських матчів

Матч «Боруссія» - Україна відбудеться 11 травня, початок о 21:45.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 76-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-