Збірна України з футболу представила форму для товариських матчів

Збірна України з футболу представила форму для товариських матчів

Фото
Укрінформ
Збірна України з футболу представила комплект ігрової форми для товариських матчів, в яких вона готуватиметься до відбору на чемпіонат світу.

У цій формі підопічні Олександра Петракова зіграють вж завтра, 11 травня, проти німецького клубу «Боруссія» (Менхенгладбах). Наша збірна вийде на контрольні поєдинки в особливих футболках, зазначив у Facebook президент УАФ Андрій Павелко, передає Укрінформ.  

«УАФ і національна збірна підтримують ініціативу Президента України Володимира Зеленського - U24 - платформу зі збору коштів, що об’єднує увесь цивілізований світ навколо відновлення України! І в рамках цієї підтримки головна команда України вийде на контрольні матчі в рамках підготовки до плей-оф ЧС-2022 в особливих футболках, які будуть виготовлені в обмеженій кількості. Кошти, зібрані за ці поєдинки, а також за продаж футболок, будуть перераховані програмі United24. 

Головними складовими нового дизайну форми є напис United for Ukraine та шеврон із графікою платформи U24. Крім того, запропонував додати до дизайну форми два оригінальні елементи. Перший - унікальне зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у війні проти російських окупантів. Це наша шана й подяка зарубіжним партнерам за їхню допомогу.

Другий елемент - номери гравців, які зображені у вигляді назв українських населених пунктів. В них живуть справжні Герої - від маленьких дітей до людей похилого віку. Населених пунктів, які захищали і продовжують захищати справжні Герої, і які вже знає увесь світ», - написав Павелко.

Читайте також: Президент УАФ: Крім гри з «Боруссією», у збірної буде ще 3-4 спаринги

Він також підкреслив, що першими, кому презентували нову унікальну форму, стали діти з Києва, Харкова, Краматорська, Запоріжжя, Волновахи, Попасної та інших міст нашої країни.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 76-й день.

Фото: facebook.com/andriy.pavelko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-