Президент УАФ: Крім гри з «Боруссією», у збірної буде ще 3-4 спаринги

Президент УАФ: Крім гри з «Боруссією», у збірної буде ще 3-4 спаринги

Укрінформ
Президент УАФ Андрій Павелко розповів про плани національної команди України під час підготовчих зборів.

Очільник українського футболу зазначив, що окрім запланованого контрольного поєдинку з німецьким клубом «Боруссія» (Менхенгладбах), підопічні Олександра Петракова мають провести ще три-чотири спаринги, передає Укрінформ. 

«Дуже вдячний колегам з «Боруссії» (Менхенгладбах), а також усім нашим партнерам з національних асоціацій, які нині  працюють над організацією тих чи інших матчів нашої збірної. Вдячний Союзу європейських футбольних асоціацій та Александеру Чеферіну, що в УЄФА є підрозділ, який допомагає нашій збірній готуватися до офіційних ігр. Усі варіанти, які відпрацьовуються, є вибором тренерського штабу. Нині на стадії затвердження наступні матчі збірної України. Крім «Боруссії», буде ще три або чотири поєдинки. Це, напевно, будуть і клуби, і національні збірні», - сказав Павелко.

Читайте також: Павелко: Рішення УЄФА усунути росіян стане важливим сигналом для світу

Нагадаємо, що півфінальний матч плей-офф відбору чемпіонату світу-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 69-й день.

Фото: footballua.tv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-