«Динамо» перемогло швейцарський «Базель» у благодійному матчі

«Динамо» перемогло швейцарський «Базель» у благодійному матчі

Відео
Укрінформ
Київське «Динамо» провело черговий благодійний товариський поєдинок під гаслом Match for Peace! Stop the War! («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»).

«Біло-сині» здобули перемогу над з віце-чемпіоном Швейцарії «Базелем» з рахунком 3:2, передає Укрінформ.

На стадіоні «Санкт-Якоб-Парк» у киян відзначилися Олександр Караваєв, який забив м'яч на 23-й хвилині, Олександр Андрієвський (78) та Денис Попов (81).

13 травня на стадіоні A.Le Coq Arena у Таллінні динамівці зустрінуться із найтитулованішим клубом Естонії «Флорою».

Читайте також: «Динамо» анонсувало ще один благодійний матч

Зазначимо, що благодійне турне київського «Динамо» має на меті привернення уваги широкого міжнародного загалу до жорстокої та жахливої війни, яку росія розв’язала на всій території України. Усі кошти, виручені від реалізації квитків на матчі, спрямовуються на допомогу українцям, які постраждали від війни з російським агресором.

Так, у п’яти квітневих матчах - із польською «Легією», турецьким «Галатасараєм», румунським «ЧФР 1907 Клуж», німецькою «Боруссією» (Дортмунд) та хорватським «Динамо» (Загреб) - сумарно вдалося зібрати понад 22 мільйони гривень, які були направлені на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною рф в Україні.

Серія благодійних матчів київського «Динамо» стала можливою завдяки підтримці УЄФА, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства соціальної політики України та Міністерства закордонних справ України.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-