Збірна України з футболу провела перше тренування у Словенії

Збірна України з футболу провела перше тренування у Словенії

Відео
Укрінформ
Національна збірна України з футболу розпочала тренувальні заняття на полі центру Футбольного союзу Словенії у місті Брдо.

Поки що про повноцінні тренування на зборі говорити важко, оскільки у розпорядженні головного тренера Олександра Петракова на цей момент 11 гравців, причому один із них, Михайло Мудрик, проходить обстеження, після якого лікарі визначать причину того дискомфорту, що виник у півзахисника у товариській грі донецького «Шахтаря» зі сплітським «Гайдуком», передає Укрінформ.

Із 10-ти здорових гравців, присутніх нині на зборі, троє - голкіпери. Тож після розминки та пробіжки тренер воротарів В’ячеслав Кернозенко акцентовано працював зі своїми підопічними - Андрієм П'ятовим, Анатолієм Трубіним та Дмитром Різником - над специфічними елементами воротарської майстерності.

Водночас семеро польових гравців - Тарас Степаненко, Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар, Сергій Булеца, Олександр Піхальонок та Олексій Гуцуляк, з якими займався тренер з фізпідготовки та реабілітації В’ячеслав Руженцев, розбилися на чотири дуети, які зіграли між собою у тенісбол. Така рухова активність допоможе хлопцям у відновленні після дороги й водночас стане місточком до подальшої фізичної роботи. 

Вже за кілька днів до збірної приєднаються гравці київського «Динамо», і тоді тренування набудуть більш звичного вигляду. Нинішнє заняття футболісти завершили вправами зі стречингу, які запропонував тренер із фізпідготовки Іван Баштовий.

Читайте також: Збірна України розпочинає у Словенії підготовку до червневих матчів

Півфінал плей-офф чемпіонату світу з футболу між збірними України та Шотландії відбудеться 1 червня.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 69-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-