Збірна України розпочинає у Словенії підготовку до червневих матчів

Збірна України розпочинає у Словенії підготовку до червневих матчів

Укрінформ
В розташуванні збірної наразі 11 футболістів.

Перші представники національної збірної України вчора ввечері, 1 травня, прибули до тренувального центру Футбольного союзу Словенії у місті Брдо, передає Укрінформ.

Розмістилися «синьо-жовті» в готелі Elegans, що розташований за 700 метрів від тренувального центру й який упродовж травня буде їхньою домівкою. У складі делегації, яка приїхала автобусом з України, четверо футболістів – Дмитро Різник, Олександр Піхальонок, Сергій Булеца та Олексій Гуцуляк.

Пізніше до табору збірної приєдналися 7 гравців донецького «Шахтаря»: Андрій Пятов, Анатолій Трубін, Тарас Степаненко, Микола Матвієнко, Валерій Бондар, Юхим Конопля та Михайло Мудрик.

Читайте також: Збірна України з футболу зіграє матч з клубом «Боруссія» (Менхенгладбах)

5 травня до табору національної команди приєднаються 10 виконавців із «Динамо» та нападник «Дніпра-1» Артем Довбик, що зараз тимчасово перебуває в розташуванні киян. Перелік викликаних до збірної футболістів, які виступають в іноземних чемпіонатах, буде оголошено пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 68-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-