Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 в Італії готується до відбору Євро

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 в Італії готується до відбору Євро

Укрінформ
Баскетболістки збірної України 3х3 розпочали в Італії підготовку до матчів кваліфікації чемпіонату Європи.

У місті Розето-дельї-Абруцці наша команда на запрошення італійської сторони взяла участь в урочистому відкритті Федерального технічного баскетбольного центру з баскетболу 3x3, передає Укрінформ. 

«Хочу подякувати Італійській федерації баскетболу, Національному олімпійському комітету, місту Розето-дельї-Абруцці, моєму агенту Марко Флоріо та всім людям, які працювали, щоб наша збірна змогла розпочати підготовку до кваліфікації Євро. Нас чудово прийняли в цьому гарному та гостинному італійському місті. Як ми любимо повторювати, у біді ми пізнаємо друзів», - сказав головний тренер українок Володимир Холопов.

Збірну України прийняли гравчині місцевого клубу Серії В «Пантери Розето», які пригостили філіжанкою кави на площі міста П'яцца делла. Після цього делегація відвідала місто спорту та 4 Palme у мальовничому місці на березі моря.

Читайте також: Баскетбол 3х3: клуб «Кельти» пробився до суперфіналу турніру у Латвії

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 65-й день.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-