Українська збірна на Іграх Нескорених здобула 16 медалей

Українська збірна на Іграх Нескорених здобула 16 медалей

Укрінформ
На Іграх Нескорених у Гаазі українська команда здобула 16 медалей, серед яких по 5 золотих і срібних, а також 6 бронзових.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Золоту медаль у штовханні ядра виборов Родіон Сітдіков з результатом 9,46 м. У стрибках в довжину Артем Лукашук з результатом 5,20 м виборов "срібло" у своїй категорії, а Іван Герецун – "бронзу" із 5,10 м. Олексій Бобчинець у бігу на 1500 метрів здобув бронзову медаль з результатом 5:42,50.

У командному змаганні зі стрільби з лука вибороли "срібло" Дмитро Афанасьєв, Сергій Калитюк і Василь Стуженко. У штовханні ядра у своїх категоріях стали медалістами Віктор Легкодух ("золото" з результатом 7,32), Рустам Росул ("срібло" з результатом 5,86), Сергій Прядка ("золото" з результатом 8,33).

Анна-Софія Пузанова, яка брала участь у змаганнях замість своєї мами Юлії Паєвської, яка перебуває у полоні, здобула бронзову медаль зі стрільби з лука в категорії новачків.

"Бронзу" у плаванні на дистанції 50 метрів вільним стилем українській команді приніс Іван Лепеха, Андрій Бадарак виборов дві медалі - бронзову у запливі на 50 м брасом та золоту у плаванні на 50 м на спині.

Читайте також: На Іграх Нескорених в Гаазі заспівали пісню “Ой у лузі червона калина”

У веслуванні на тренажерах українці вибороли 4 медалі: Ігор Галушка здобув "золото" у веслуванні на 4 хвилини і "срібло" у веслуванні на тренажерах на 1 хвилину.

Віктор Легкодух здобув "срібло" у веслуванні на тренажері на 4 хвилини у своїй категорії. Ігор Безкаравайний здобув бронзову медаль у веслуванні на 1 хвилину.

Як повідомляв Укрінформ, Ігри Нескорених проходили у Гаазі з 16 по 22 квітня. Українська команда була представлена у восьми видах спорту.

Ігри нескорених – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, започатковані британським принцом Гаррі, герцогом Сассекським, у 2014 році.

У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани, які дістали травми, поранення, контузії чи захворювання під час виконання бойових завдань при захисті батьківщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-