Тренер футболісток Динамо: Завдяки ЗСУ ми змогли зібратися і тренуватися

Тренер футболісток Динамо: Завдяки ЗСУ ми змогли зібратися і тренуватися

Укрінформ
Головний тренер жіночої футбольної команди київського «Динамо» Володимир Пятенко розповів про нинішню підготовку та подальші плани його підопічних.

Він зазначив, що нинішнеі тренування стали можливими завдяки ЗСУ, передає Укрінформ. 

«Зібралися ми 15 квітня практично у повному складі у Хирові біля польського кордону, розпочали тренування. Ще кілька дівчаток під'їдуть. Є певні проблеми - хтось із Ірпеня, деяких батьки не відпускають, але вже 18 футболісток є. У нас хороша база, і є всі умови для занять. Потроху втягуємося у роботу. Плануємо зіграти товариські поєдинки. Ми, звісно, ​​не основна команда, стільки глядачів не зберемо. Однак, є певні домовленості з польськими клубами, щоб провести контрольні ігри на території Польщі. Звісно, дівчата приїхали не в найкращому психологічному стані. Робимо все можливе, щоб наші футболістки почувалися добре і надалі пропагуватимемо жіночий футбол в Україні. У такий непростий період наша команда опікується та продовжує функціонувати. Хочеться стати на коліна перед українцям, які захищають батьківщину на передовій. Завдяки їм ми почуваємося захищеними. Завдяки ЗСУ ми змогли зібратися в Україні та тренуватися», - сказав Пятенко.

Читайте також: Збірна України прибуде до тренувального табору у Словенії 1 травня

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 58-й день.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-