Петраков: Погодився з Павелком зіграти два домашні матчі Ліги націй у Польщі

Петраков: Погодився з Павелком зіграти два домашні матчі Ліги націй у Польщі

Укрінформ
У столичному Будинку футболу відбулася нарада за участі головного тренера збірної України Олександра Петракова, присвячена майбутньому навчально-тренувальному збору у Словенії й підготовці до матчів плей-офф відбору ЧС-2022 та Ліги націй. 

Наставник національної команди після засідання повідомив, що він погодився з ініціативою президента УАФ Андрія Павелка провести два домашні матчі Ліги націй на території Польщі, передає Укрінформ. 

«Це буда ініціатива президента УАФ Андрія Павелка у ситуації, якщо через воєнний стан не буде можливості провести ці матчі в Україні. Він розмовляв із головою Польського футбольного союзу. Я погодився. Польща для мене фартова! 2019 року ми там з юнацькою збірною виступали в Лодзі у фіналі чемпіонату світу. Можна навіть зіграти на тих самих стадіонах від 15-ти до 18-ти тисяч місць. Вони невеликі, й українці прийдуть за нас повболівати», - сказав Петраков.

Він також розповів, що відпустив збірників київського «Динамо» на матч з «Базелем», який має відбутися 4 травня.

«Мені зателефонував Мірча Луческу: «Хлопці під моїм наглядом зіграють по 45 хвилин і до тебе приїдуть». Я поміркував і вирішив відпустити їх. Вони зіграють 4-го з «Базелем» і 5-го, гадаю, уже будуть на місці. Це моє рішення в такий скрутний час. Хай це піде нам на користь», - заявив головний тренер збірної.

Читайте також: Гравці «Динамо» приїдуть у збірну 5 травня – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 58-й день.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-