Друг кадирова отримав чемпіонський бій завдяки ганебній позиції WBC

Друг кадирова отримав чемпіонський бій завдяки ганебній позиції WBC

Укрінформ
WBC раніше заборонила проведення боїв на території росії, а також можливість для боксерів країни-агресора проводити титульні бої.

Російський боксер напівважкої ваги Артур Бетербієв отримав змогу об'єднати титули WBC, IBF і WBO у поєдинку проти Джо Сміта-молодшого. Бій відбудеться у Нью-Йорку 18 червня, передає Укрінформ.

Президент WBC Маурісіо Сулейман пояснив це так: «WBC не проводитиме бої в росії, а боксери з рф не зможуть брати участь у боях, де на кону титул нашої організації. Проте Бетербієв є представником Канади.

Читайте також: Усик створив благодійний фонд допомоги людям, які залишилися без житла

Він 15 років живе у Канаді, його діти народилися в цій країні. Він має громадянство Канади, а також канадську боксерську ліцензію».

Слова Сулеймана суперечать тому, що сам Бетербієв неодноразово підкреслював, що він російський боксер, а не канадський. Також Бетербієв показово пишається своєю дружбою з рамзаном кадировим.

Читайте також: Тепер я розумію, чому так багато чемпіонів світу прийшло з України – Тедді Атлас

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 57-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-