Підручний йде у президенти Федерації біатлону України

Підручний йде у президенти Федерації біатлону України

Укрінформ
«Чи означає це, що я планую завершити спортивну кар’єру? На мою думку, треба вміти вчасно піти на хорошій ноті».

Український біатлоніст Дмитро Підручний розповів, що готовий боротися за пост президента Федерації біатлону України. У разі перемоги спортсмен готовий завершити кар'єру, передає Укрінформ.

«Скажу відверто – мені пропонували взяти участь у виборах 2022 року. Буквально кілька днів тому я прийняв для себе рішення погодитись на висунення моєї кандидатури на цю посаду. Сам я цього зробити не можу, оскільки тільки члени ФБУ, місцеві осередки, подають кандидатуру для розгляду на конференції.

Читайте також: Вибори президента Федерації біатлону України пройдуть після скасування воєнного стану

Спілкувався на цю тему з багатьма спортсменами. Не всі, але більшість підтримують мене. Я розумію, що біатлоністи не голосують. Комітет спортсменів має лише два голоси. Але для мене було важливо почути їхню думку – спортсмени дійсно хочуть зараз змін.

Ще раз підкреслю, що я вирішив спробувати висунути свою кандидатуру буквально кілька днів тому. Питання навіть не в тому, виграю я чи ні. ФБУ – це не чиясь власність, а громадська організація. Якщо якась обласна федерація хоче висунути умовного Підручного чи будь-якого іншого кандидата, то вона має на це право.

Читайте також: Бринзак залишає посаду президента Федерації біатлону України

Чи означає це, що я планую завершити спортивну кар’єру? На мою думку, треба вміти вчасно піти на хорошій ноті. Якщо все вийде і конференція таки відбудеться, то тоді мені доведеться зробити вибір. Поєднувати я не буду», - розповів Підручний.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 56-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-