Долгополов  підтримав рішення Вімблдону забанити росіян

Долгополов підтримав рішення Вімблдону забанити росіян

Укрінформ
«Росіяни відповідають за дії своєї країни, армії та лідерів, яких вони обирають протягом 20 років».

Колишній український тенісист Олександр Долгополов прокоментував інформацію про те, що тенісистів з росії та білорусі не допустять до участі на Вімблдоні-2022, передає Укрінформ.

«З чуток, Вімблдон планує вчинити правильно, як це вже зробило багато видів спорту, і показати приклад правильних рішень тенісному світу.

Читайте також: На Вімблдон не пустять російських та білоруських тенісистів – NYT

Це має припинитися, і так, росіяни відповідають за дії своєї країни, армії та лідерів, яких вони обирають протягом 20 років.

Мовчати чи просто казати, що війни немає, вже недостатньо. Народ Росії має засудити це масове вбивство мирних жителів, про яке багато лідерів уже говорять як про геноцид. Тут порушуються навіть усі правила ведення війни. Масові згвалтування жінок та дітей, викрадення дітей.

Тисячі людей на окупованій території змушують воювати проти України під дулами автоматів та багато інших військових злочинів.

Читайте також: Долгополов пояснив, чому росіян слід повністю вигнати з міжнародного спорту

Так що так, поки вони не зупинять свій злочинний уряд, росія має бути забанена у вільному світі в усьому, включно з усіма видами спорту», ​​– написав Долгополов у твіттері.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 56-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-