Долгополов пояснив, чому росіян слід повністю вигнати з міжнародного спорту

Долгополов пояснив, чому росіян слід повністю вигнати з міжнародного спорту

Укрінформ
Жодних нейтральних статусів.

Український екс-тенісист Олександр Долгополов розповів про необхідність повної заборони спортсменам із росії виступати на міжнародній арені, передає Укрінформ.

«Дозволити їм грати після того, як вони просто сказали кілька слів про те, що вони проти війни, я думаю, що цього недостатньо. Те, що їм дали можливість виступати, як нейтральним гравцям, без прапора – це нічого не змінює. Навіть тих санкцій, що зараз накладаються, навіть повністю зруйнованої економіки недостатньо, щоб президент росії зупинився.

Я знаю особисто всіх цих хлопців. Я навіть грав із Даніїлом [Медведєвим], коли був у Турі. Вони гарні хлопці, але не в образу їм – я вважаю, що росія має бути повністю заблокована від будь-якої участі у будь-якому виді спорту чи культури. Я вважаю, що кожен росіянин несе відповідальність за свій уряд та свого президента.

Читайте також: Тенісист Долгополов повернувся до Києва і буде захищати столицю

Я спілкувався з представниками АТР і вже сказав їм, що вважаю їх надто пасивними. На мою думку, недостатньо сказати «ми проти війни». Ми чуємо «ми проти війни» скрізь - на «Міс Всесвіт», на «Оскарі». Так, це здорово, але вони не ставлять ні дітям, ні жінкам тут жодних питань», – сказав Долгополов.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 22-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-