Канал «Футбол 2» повертається до телеефіру

Канал «Футбол 2» повертається до телеефіру

Укрінформ
Популярний український телеканал «Футбол 2» повертається до ефіру.

Як повідомляє сайт тереканалів «Футбол 1/2/3» з 18 квітня «Футбол 2» наживо транслюваиме поєдинки турецької Суперліги та нідерландської Ередивізі, а також матчі Кубка Португалії, Кубка Бразилії та МЛС, передає Укрінформ. 

«З початку широкомасштабного вторгнення рф на територію України, телеканали «Футбол 1/2/3» невпинно працювали над створенням та виробництвом власного контенту в YouTube-просторі. Ми активно висвітлювали події зі світу спорту в соцмережах, записували інтерв'ю з відомими футбольними постатями та влаштовували благодійні акції на підтримку наших хоробрих воїнів зі Збройних сил України. Рівно через місяць, 24 березня, нам вдалося відновити мовлення телеканалу «Футбол 1». А тепер, завдяки кропіткій роботі нашої команди, ми повернули телеканал «Футбол 2» до ефіру українського телебачення», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: "Шахтар" виставив на аукціон футболку з назвою міста Буча та підписами футболістів

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 54-й день.

Фото: footballua.tv/ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-