«Динамо» продовжить благодійне турне матчем з «Галатасараєм»

«Динамо» продовжить благодійне турне матчем з «Галатасараєм»

Укрінформ
Другий поєдинок у рамках благодійного турне футболісти київського «Динамо» проведуть у Стамбулі проти багаторазового чемпіона Туреччини - «Галатасарая».

Як повідомляє офіційний сайт «біло-синіх», матч пройде у четвер, 14 квітня, на Nef Stadium, початок - о 17.00 (місцевий час збігається з київським), передає Укрінформ.

Благодійна зустріч «Галатасарай» - «Динамо» відбудеться за підтримки УЄФА, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства соціальної політики України та Міністерства закордонних справ України.

Читайте також: «Шахтар» та SkyUp Airlines ініціюють серію благодійних матчів для допомоги країні

Нагадаємо, мета проведення цих матчів - інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збирання коштів для підтримки українців, які постраждали від війни з російським агресором.

Трансляція матчу відбудеться на телеканалах 2+2, 1+1 International, 1+1 video, Київстар ТБ, Footballhub, М1, Vodafone TV, Youtube-канал «Динамо» та «Динамо» Київ TV.

Як повідомляло агентство, у першому благодійному матчі київське «Динамо» у Варшаві обіграло польську «Легію» (3:1).

Читайте також: «Динамо» обіграло «Легію» у благодійному матчі

24 лютого росія завдала перших ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна рф проти України триває вже 50-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-