Пройшла нарада Координаційного центру Української асоціації футболу

Пройшла нарада Координаційного центру Української асоціації футболу

Укрінформ
На ужгородському стадіоні «Авангард» відбулася нарада Координаційного центру Української асоціації футболу (УАФ).

В обговоренні поточної діяльності центру взяли участь очільник УАФ Андрій Павелко, перші віцепрезиденти асоціації  Анатолій Демяненко, Олег Протасов, Вадим Костюченко, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий, голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, голова Луганської обласної асоціації футболу Ігор Шопін, представники національних збірних та керівники підрозділів УАФ, передає Укрінформ.

Учасники обговорили план підготовки національної збірної до проведення тренувального збору, організацію виїзду юнацької збірної U17 для участі в елітраунді відбору Євро-2022 в Італії, питання організації зборів та проведення перенесених матчів молодіжної збірної України у кваліфікації Євро-2023, стан справ і можливості для підтримки фахової  форми арбітрами УАФ.

На нараді також йшла мова про координацію співпраці центру УАФ з УЄФА, ФІФА та національними асоціаціями у питаннях організації й логістики доставки гуманітарної допомоги, яка надходить в Україну. Окремою темою в цій частині стали питання евакуації дітей із зони бойових дій та їхнього розміщення на футбольних базах у західних областях України з можливістю подальшого розміщення у футбольних кемпінгах, які організовують закордонні партнери УАФ для дітей з України. 

Читайте також: Керівництво УАФ зустрілось із захисниками Одеси

Крім того, учасники наради заслухали інформацію про стан справ та діяльність обласних асоціацій футболу, на базі яких працюють регіональні координаційні центри та гуманітарні хаби.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 48-й день.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-