Match for peace: «Динамо» проведе благодійні матчі з виступами українських артистів

Match for peace: «Динамо» проведе благодійні матчі з виступами українських артистів

Укрінформ
Український футбольний клуб «Динамо» з 12 квітня проведе низку благодійних матчів з європейськими командами.

Про це Укрінформу повідомили в 1+1 media.

«Серію ігор під гаслом Match for peace #StopWarInUkraine розпочне поєдинок з польською «Легією» у Варшаві на Stadion Legii 12 квітня о 21:30 за київським часом. Транслюватиме матч телеканал 2+2», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що заплановані також іще три товариські матчі в європейських країнах, деталі стануть відомі згодом.

Читайте також: Якщо це на благо країни, то нехай граютьдиректор «Олександрії» про відїзд «Динамо» і «Шахтаря»

Організатори — «Динамо» та 1+1 media — повідомляють, що виручені від благодійних матчів кошти будуть спрямовані на вирішення гострих гуманітарних проблем, спричинених повномасштабною війною рф в Україні.

«Завдяки підтримці керівництва нашої держави «Динамо» втілює міжнародну благодійну місію — серію товариських ігор із топ-клубами Європи. Матчі заплановано на квітень – червень 2022 року. Їхня мета — інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збір коштів для підтримки українців, які постраждали від російської агресії», — коментують у «Динамо».

Повідомляється, що, крім самих матчів, на глядачів чекатиме перфоманс від кращих українських артисток, які виступатимуть безпосередньо на футбольних аренах. Організацією виступів займається команда Big Entertainment shows 1+1, режисери заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Читайте також: Луческу мотивує «Динамо» перед благодійними матчами

Попередньо свою участь у перфомансі під час футбольних матчів підтвердили Тіна Кароль, Go-A, Юлія Саніна та DOROFEEVA.

Трансляція ігор Match for peace #StopWarInUkraine в Україні здійснюватиметься на телеканалах 2+2, 1+1 International та Динамо Київ TV, платформах онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, а також на Digital-майданчиках 1+1 media та «Динамо»: YouTube-каналах FootballHub, «Динамо».

Коментуватиме матчі для українських глядачів український спортивний журналіст і коментатор Ігор Циганик.

Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-