У перший день вторгнення Бринзак особисто вивіз російських спортсменів – Ковальова

У перший день вторгнення Бринзак особисто вивіз російських спортсменів – Ковальова

Укрінформ
Українські біатлоністи обурені вчинками і словами президента федерації.

Українська біатлоністка Христина Ковальова відреагувала на слова президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака про те, що більшість натуралізованих біатлоністок перебувала в росії на момент початку вторгнення військ рф, передає Укрінформ.

«У перший день вторгнення Бринзак особисто вивіз російських спортсменів на територію рф. Зараз пропонує їм повернутися та організовує оплачувані збори та високу заробітну плату.

Читайте також: Сидіть краще вдома – українка про натуралізованих біатлоністок в нашій збірній

Нашим же біатлоністам, які перебувають у частині (нацгвардії), пропонує зробити збори з подальшою участю у змаганнях за особистий рахунок спортсменів. Що відбувається із цим світом?

Будучи майстром спорту з біатлону, за 12 років тренувань і 4 роки в юніорській збірній, я думала, що дивуватися вже буде складно... Але ви знаходите способи!

Нехай війна покарає саме таких. Якщо росія прийшла звільнити нас – звільніть нас від таких управителів», – сказала Ковальова.

Читайте також: Підручний нагадав Фуркаду про його злочинне мовчання під час війни

Нагадаємо, що раніше слова Бринзака спростували Христина Дмитренко и  Дмитро Підручний. Останній назвав Бринзака «брехуном».

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 41-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-