Підручний нагадав Фуркаду про його злочинне мовчання під час війни

Підручний нагадав Фуркаду про його злочинне мовчання під час війни

Укрінформ
«Ти ніколи нічого публічно не говорив про українських спортсменів, які не мають змоги брати участь у змаганнях через російське вторгнення. Ти ніколи публічно не засуджував війну, яку росія розпочала проти України. Думаю, на цьому наш діалог закінчений».

Український біатлоніст Дмитро Підручний відповів на коментар Мартена Фуркада, щодо реакції українця на інтерв’ю російським журналістам його брата – Сімона, передає Укрінформ.

Зазначимо, що раніше Мартен Фуркад прокоментував пост Підручного в якому українець засудив братів Фуркадів за їх проросійську позицію в питанні усунення росіян і білорусів від міжнародних змагань.

«Я розумію ваш гнів та смуток, але це не дає права вам ображати когось через те, що сказав його брат. І якщо ви забули, то мене звуть Мартен, і останнім часом я не давав жодних інтерв’ю», – написав Фуркад-молодший.

На це Підручний влучно відповів, нагадуючи Мартену Фуркаду, що той не засудив війну росії проти України і жодним словом не підтримав українців.

Читайте також: Підручний жорстко розкритикував проросійську позицію братів Фуркадів

«В перші декілька днів після того як російських спортсменів усунули від змагань ти запостив сторіз: «Моє серце з моїми російськими друзями».

Ти ніколи нічого публічно не говорив про українських спортсменів, які не мають змоги брати участь у змаганнях через російське вторгнення.

Ти ніколи публічно не засуджував війну, яку росія розпочала проти України. Думаю, на цьому наш діалог закінчений», – написав Підручний.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 38-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-