Наші чемпіони Беленюк і Амосов зустрілися в Гостомелі

Наші чемпіони Беленюк і Амосов зустрілися в Гостомелі

Укрінформ
Вони побачили знищений український літак «Мрія».

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк зустрівся із чемпіоном Bellator Ярославом Амосовим у звільненому Гостомелі. Титуловані спортсмени на власні очі побачили знищений український літак «Мрія», передає Укрінформ.

«В Гостомелі, біля понівеченого єдиного найбільшого в світі літака АН-225 «Мрія», зустрів гордість ураїнського спорту, першого, та поки єдиного, українського чемпіона Bellator Ярослава Амосова!

Він сам з Ірпеня, з перших днів боронить рідне місто! Гідний приклад чемпіона, який розуміє важливість бути поруч в найкризовіші моменти!

Читайте також: Український чемпіон Bellator Амосов знайшов свій трофей у звільненому Ірпені

Ви знаєте, зараз сила нашої країни саме в людях, які об’єднані однією справою і однією боротьбою - боротьбою за нашу країну, та наше майбутнє! Саме в людях, потенціал котрих здатний робити найунікальніші речі, та показувати найвидатніші результати.

Як було влучно сказано: «можна зруйнувати літак, та неможливо зруйнувати Мрію»! Переможемо, та збудуємо ще більший літак», - написав Беленюк.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 40-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-