Український чемпіон Bellator Амосов знайшов свій трофей у звільненому Ірпені

Український чемпіон Bellator Амосов знайшов свій трофей у звільненому Ірпені

Відео
Укрінформ
Під час боїв за місто його чемпіонський пояс надійно сховала мама.

Український чемпіон у напівсередній вазі престижного промоушену ММА – Bellator Ярослав Амосов знайшов свій схований чемпіонський пояс в Ірпені, який пережив бомбардування і обстріли, передає Укрінформ.

Амосов захищав рідний Ірпінь у складі тероборони, а після звільнення міста від рашистів, він забрався у льох рідного дому, звідки витягнув пакет із поясом Bellator. За словами воїна територіальної оборони, його бійцівський трофей заздалегідь сховала його мати.

«Пояс із великою історією! Тепер я його точно не віддам. Мама його надійно сховала і він пережив бомбардування», - написав Ярослав.

Читайте також: ММА: Амосов не захищатиме титул Bellator 13 травня

Нагадаємо, Амосов відмовився від захисту титулу заради оборони рідного міста. 13 травня в Лондоні (Англія) у головній події Bellator 281 українець мав битися з британцем Майклом Пейджем. Однак, титульний бій відклали, а Пейджу знайшли нового суперника.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 38-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-