«Таврія» тимчасово припинила діяльність клубу через війну

«Таврія» тимчасово припинила діяльність клубу через війну

Укрінформ
Сімферопольська «Таврія» повідомила про зупинення роботи клубу через військовий напад Росії на Україну.

Як інформує офіційний сайт СК «Таврія», нормальному функціонуванню клубу вдруге перешкоджають російські окупанти, передає Укрінформ.

«На жаль, на долю нашого клубу випали тяжкі випробування вже не вперше. Перший чемпіон незалежної України припинив своє існування у 2014 році через анексію Криму. Після цього було багато спроб знайти підтримку та відновитися як професіонали серед українських футбольних клубів. Ми голосно заявили про себе завдяки новому керівництву, зібрали коло однодумців, посилили склад та готувалися виконувати завдання. Але знову, через війну, ми змушені зупинитися. Хочемо вірити, що це звернення до вас не стане останнім, і ми ще зустрінемося на зелених полях України», - йдеться у зверненні клубу.

«Таврія» постраждала через російських окупантів вже вдруге після переїзду із Криму у 2014 році. Сімферопольці базувалися на Херсонщині, виступаючи у селі Мар'янівка.

На момент призупинення чемпіонату України з футболу «Таврія» посідала п'яте місце у групі «Б» Другої ліги національної першості.

Читайте також: ФІФА може викинути росію зі світового футболу на два роки – ЗМІ

24 лютого росія завдала ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна рф проти України триває вже 34-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-