Національний антидопінговий центр України поновив роботу

Національний антидопінговий центр України поновив роботу

Укрінформ
«Колектив НАДЦ, акумулювавши всі доступні людські ресурси та технічні можливості, переходить на дистанційний режим роботи», - йдеться в зверненні.

Національний антидопінговий центр України оголосив про поновлення своєї роботи. Нагадаємо, що 10 березня НАДЦ України тимчасово призупинив діяльність через російське вторгнення, передає Укрінформ.

«Вже майже місяць наша держава чинить відчайдушний опір рашистським загарбникам. Протягом цього нелегкого часу спортивне життя країни та, зокрема, антидопінгова діяльність було поставлено на паузу. Проте стійкість українців виявилася і тут.

Наші сміливі спортсмени не піддалися паніці, згуртувалися та чітко заявили про свою громадянську позицію. Одні захищають свободу та незалежність України зі зброєю в руках у лавах ВСУ та ТрО, інші залишилися вірними своєму покликанню та продовжують успішно представляти нашу Батьківщину на міжнародних змаганнях. Багато спортсменів завдяки небайдужості наших іноземних колег та партнерів отримали можливість продовжувати тренування за межами України.

Читайте також: Національний антидопінговий центр України призупинив роботу

У зв'язку з цим колектив НАДЦ, акумулювавши всі доступні людські ресурси та технічні можливості, переходить на дистанційний режим роботи. Усі напрямки антидопінгової діяльності, наскільки це можливо в умовах воєнних дій, працюватимуть», - йдеться у заяві НАДЦ України.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 27-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-