Національний антидопінговий центр України призупинив роботу

Національний антидопінговий центр України призупинив роботу

Укрінформ
WADA випустила Посібник із тестування для антидопінгових організацій (ADO) з конкретними інструкціями та рекомендаціями для України.

Президент Всесвітньої антидопінгової агенції (WADA) Вітольд Банька повідомив, що Національний антидопінговий центр України призупинив роботу через російське вторгнення, передає Укрінформ.

«WADA стежить за жахливою ситуацією в Україні, яка змінюється щодня. Ми перебуваємо у постійному контакті з нашими колегами з Національного антидопінгового центру України (NADC), який тимчасово призупинив свою діяльність.

Безпека наших колег у NADC, а також усіх українських спортсменів та інших громадян перебуває на першому плані загальної уваги. Ми засуджуємо цей акт агресії з боку Росії та солідарні з народом України у ці найважчі та найнебезпечніші часи», - повідомив Банька.

Читайте також: Eurosport пішов з Росії

Водночас WADA випустила Посібник із тестування для антидопінгових організацій (ADO) з конкретними інструкціями та рекомендаціями, коли йдеться про боротьбу з допінгом в Україні, Росії та Білорусі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-