Колишній тренер збірної України Михайло Фоменко залишається в Сумах

Колишній тренер збірної України Михайло Фоменко залишається в Сумах

Укрінформ
Легендарний футболіст і тренер відмовився від евакуації.

Перший віце-президент УАФ Анатолій Дем’яненко повідомив Tribuna.com, що 20 березня розмовляв з екс-тренером збірної України Михайлом Фоменко, який з початку вторгнення Росії залишається в Сумах, передає Укрінформ.

За словами Дем’яненка, 73-річному українцю надається допомога від Української асоціації футболу. Зокрема, продукти харчування і речі першої необхідності йому передає голова Асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович.

Читайте також: УАФ скеровує до Києва гуманітарку та евакуйовує дітей

«Вчора з ним спілкувався. В цілому настрій бадьорий, наскільки це можливо за нинішніх обставин. Тримається добре. Але на пропозицію допомогти з евакуацією відповів відмовою. У рідному краї почувається найкраще, тому, поки дозволяє поточний стан справ, вирішив залишатися вдома», – сказав Дем’яненко.

Зі свого боку керівник обласної асоціації Андрій Прохорович зазначив, що також залишається з родиною в Сумах і виїжджати найближчим часом не планує.

Читайте також: Європейські футбольні асоціації передали медобладнання для військових шпиталів - УАФ

«Ми на місці, мої діти теж тут. Залишаємось в Сумах. Особисто заїжджав до Михайла Івановича, поспілкувалися, підтримав його. Запропонував допомогу в організації евакуації, але він відмовився», – сказав Прохорович.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 26-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-