Європейські футбольні асоціації передали медобладнання для військових шпиталів - УАФ

Європейські футбольні асоціації передали медобладнання для військових шпиталів - УАФ

Укрінформ
Футбольні федерації Словенії та Словаччини продовжують надавати гуманітарну допомогу Україні, яка вже три тижні перебуває під вогнем російської армії.

Про це ТК «Футбол 1/2/3» повідомив директор юридичного департаменту Української асоціації футболу (УАФ) Ігор Грищенко, передає Укрінформ.

«Ми розпочали активну роботу з нашими європейськими партнерами, асоціаціями щодо доставки в Україну різних гуманітарних вантажів, медикаментів, необхідних зараз постраждалим від військових дій. Ми тісно співпрацюємо із Закарпатською обласною військовою адміністрацією із завезення та розподілу даних вантажів. Безпосередньо зараз можемо спостерігати, як готуватиметься до відправлення першого гуманітарного вантажу, отриманого від асоціацій Словенії та Словаччини», - сказав Грищенко.

За його словами, Асоціація футболу Словенії надала дефібрилятори та коштовне медичне обладнання. А від словацької федерації надійшли, згідно з запитом УАФ, препарати, які потрібні центральному військовому шпиталю.

Читайте також: Футболіст збірної України передав цінне обладнання чернігівським розвідникам

24 лютого росія завдала ракетних ударів по українських містах, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна рф проти України триває вже 21-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-