Гравці «Руху» готові піти на фронт – гендиректор клубу

Гравці «Руху» готові піти на фронт – гендиректор клубу

Укрінформ
Нині клуб УПЛ функціонує як волонтерська організація.

Генеральний директор клубу УПЛ «Рух» (Львів) Ігор Дедишин розповів, як клуб допомагає Україні чинити опір військам рф, передає Укрінформ.

«Рух» вже перестав бути футбольним клубом, ми, скоріше, перетворилися на волонтерську організацію. Всі ресурси клубу працюють на те, щоб допомагати нашим громадянам, які  прибувають сюди, допомагати військовим, наскільки ми можемо.

Читайте також: Футбольний «Кривбас» допоможе мешканцям Маріуполя і Сум

Всі людські ресурси, транспорт та активи клубу працюють на фронт і на нашу перемогу.

Сьогодні ми керуємося рішенням ФІФА про те, що контракти іноземних футболістів з клубом призупинені, і зараз ці футболісти шукають собі команди. Знаю, що вже практично всі їх знайшли.

Наша перша команда наразі перебуває у Львові, намагаємося за можливості забезпечити їм тренувальний процес. Але це складно, тому що тут досить часто лунають сирени і нам доводиться припиняти заняття.

Читайте також: Частина футболістів «Дніпра-1» вступили до лав Нацгвардії

Та ми даємо гравцям змогу тренуватися та відновлюватися. Вони постійно тут, з нами, і також чекають. Наші футболісти також готові піти на фронт та захищати нашу землю», – сказав Дедишин.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 22-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-